چگونه بفهمیم کسی ما را در اینستاگرام بلاک کرده است؟

چگونه بفهمیم در اینستاگرام بلاک شده ایم؟

اینستاگرام یکی از محبوب ترین پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی است. با این حال، مشکلی وجود دارد که بسیاری از کاربران اینستاگرام با آن مواجه هستند آن هم بلاک شدن توسط شخصی دیگر در اینستاگرام است. اگر پست‌های شخصی را که می‌شناسید یا آن را دنبال می‌کنید، نمیبینید و نگران هستید که بلاک شده باشید با ما همراه باشید. در ادامه متن خواهید فهمید که آیا کسی شما را در اینستاگرام بلاک کرده است یا خیر.

راه های زیادی وجود دارد که بفهمید در اینستاگرام بلاک شده اید یا خیر اما فقط برخی از این روش ها واقعی و عملی هستند و همچنین مواردی هستند که نباید وقت خود را برای امتحان آنها تلف کنید. در ادامه دو روش کاربردی برای اینکه بفهمیم بلاک شده ایم یا نه بررسی می کنیم.

روش‌هایی برای فهمیدن اینکه آیا در اینستاگرام بلاک شده‌اید یا خیر

۱- نام کاربری آنها را جستجو نمایید.

ساده ترین راه برای فهمیدن اینکه آیا شخصی شما را بلاک کرده است یا خیر، جستجو پروفایل اوست. برای بررسی آن، به بخش Search بروید و نام کاربری شخص را در search bar تایپ نمایید. اگر نمی‌توانید نام کاربری آنها را ببینید، این احتمال وجود دارد که شما را بلاک کرده باشد.

در اینستاگرام بلاک شده‌اید یا خیر

۲- پروفایل شخص را در وب اینستاگرام بررسی نمایید.

جستجوی نام کاربری دلیل قطعی بر اینکه شخصی شما را بلاک کرده است، نیست. این احتمال وجود دارد که شخص تصمیم گرفته باشد اکانت اینستاگرام خود را غیرفعال یا حذف کند. مطلب حذف اکانت اینستاگرام در آیفون را بخوانید. 

حال باید عمیق تر عمل نمایید. نام کاربری آن شخص را در  پسوند URL یا آدرس اینستاگرام https://www.instagram.com  به فرمی که در ادامه آمده است قرار دهید و URL را در مرورگر خود به حالت مهمان باز نمایید (حالت مهمان Press Ctrl + Shift + n )

دقت داشته باشید که وارد اکانت اینستاگرام خود نشوید و فقط از حالت مهمان مروگرها استفاده کنید

https://www.instagram.com/insert_fancy_username_here/

اگر اکانت او نشان داده می‌شود و هنگام ورود به اکانت ظاهر نمی‌شود، می‌توانید مطمئن باشید که آن شخص شما را بلاک کرده است. حتی اگر یک حساب اینستاگرام خصوصی داشته باشند، آن را با متن «The Account is Private» خواهید دید. این یک راه مطمئن برای فهمیدن  اینکه آیا شخص دارای یک حساب اینستاگرام فعال است یا خیر می‌باشد.

پروفایل شخص را در وب اینستاگرام بررسی نمایید

اگر آن شخص حساب خود را حذف یا غیرفعال کرده باشد، صفحه‌ای را مشاهده می‌نمایید که روی آن نوشته شده است: «Sorry, this page isn’t available» با پیروی از این استراتژی، می‌توانید مطمئن شوید که آن شخص حساب خود را حذف کرده یا فقط شما را بلاک کرده است. همچنین می‌توانید گوشی موبایل دوستتان را قرض بگیرید و نام آن شخص را از حساب اینستاگرام او جستجو نمایید، اما وقتی می‌توانید همه کارها را خودتان بدون گذاشتن ردی انجام دهید، انجام این کار را توصیه نمی‌کنم.

بخوانید: پین کردن پست در اینستاگرام چیست و چگونه انجام می شود؟

۳- بررسی پروفایل از دایرکت اینستاگرام 

اگر از نظرات قدیمی یا از طریق(direct massage)DM می توانید به پروفایل شخص دسترسی داشته باشید، تعدادی از پست‌های آن شخص را بررسی نمایید. اگردر قسمت تعداد پست ها به طور مثال عدد 4 درج شده باشه ولی در فید نمایش پست ها هیچ عکسی نباشد و عبارت «No Posts Yet» را نشان دهد، به این معنی است که آن شخص شما را بلاک کرده است. در صورتی که بلاک نباشید، همه پست‌های و عکس های وی را خواهید دید.

بررسی پروفایل از دایرکت اینستاگرام

۴- پروفایل آنها را از طریق یک دوست متقابل جستجو نمایید.

اگر فکرمی کنید دوست تان شما را در اینستاگرام بلاک کرده است و می‌خواهید شک خود را برطرف نمایید، می‌توانید از یک دوست مشترک بخواهید تا پروفایل او را جستجو کند. این یک راه خوب برای اطمینان از این است که آنها فقط حساب خود را غیرفعال یا حذف نکرده‌اند یا شما را بلاک کرده اند . اگر دوست شما می‌تواند پروفایل، عکس‌ها و ویدیوهای شخصی که شما فکر میکنید شمارا بلاک کرده است ببیند، به این معنی است که شما از طرف آن شخص بلاک شده‌اید.

بخوانید: چگونه پست های پیشنهادی اینستاگرام را غیرفعال کنیم؟

روش هایی که کار نمی کنند.

۱- ارسال پیام در دایرکت اینستاگرام

Snapchat هنگام ارسال پیامک به شخصی که شما را بلاک کرده است، خطای «Failed to send - Tap to try again» را نشان می‌دهد، اما اینستاگرام این کار را نمی‌کند. فرد بلاک شده می‌تواند به ارسال پیام ادامه دهد، اما هیچ یک از این پیام‌ها به گیرنده نمی‌رسد.

خطای «Failed to send - Tap to try again»

پیام‌هایی که ارسال کرده‌اید به کاربری که شما را بلاک کرده نشان داده نمی شود،. همانطور که در زیر می‌بینید، پیام‌هایی را که  پس از بلاک شدن ارسال شده بودند، دریافت نشده است. این یک نکته اینستاگرامی است که همه باید از آن آگاه باشند.

05.jpg

۲- تصویر پروفایل آنها را بررسی نمایید.

بر خلاف واتس آپ که در آن تصویرپروفایل به سادگی محو می‌شود، نمی‌توانید با بررسی تصویر پروفایل خود متوجه شوید که آیا شخصی شما را بلاک کرده است یا خیر. حتی اگر آن شخص شما را بلاک کرده باشد، اینستاگرام همچنان عکس پروفایل را نشان می‌دهد. نحوه مخفی کردن آنلاین بودن در واتساپ را بخوانید.

پیدا کردن شخصی که شما را در اینستاگرام محدود کرده است .

اکنون زمان آن رسیده است که در مورد بخش پیچیده محدودیت حساب صحبت کنیم ، که به عنوان account restriction (ممنوعیت حساب) نیز شناخته می‌شود. اینستاگرام اخیراً ویژگی محدود کردن حساب ها را اضافه کرده تا به کاربران در محدود کردن اکانت های توهین کننده کمک کند در حالی که اینستاگرام این ویژگی را با هدف کاهش تعاملات منفی اجرا کرده است، برخی از افراد شروع به استفاده از آن به عنوان جایگزینی برای بلاک کردن افراد کرده‌اند.

بلاک کردن شماره تلفن نیز یکی راه های جلوگیری از مزاحمت است. در مطلب بلاک کردن شماره تلفن در اندروید و آیفون این موضوع را بررسی کرده ایم.

وقتی توسط کاربری حساب شما محدود شود، تمام نظرات شما از طریق کاربر محدود کننده بررسی می‌شود. طرف مقابل می‌تواند پیام دایرکت و کامنت شما را ببیند و تأیید کند، آن را حذف کند یا نادیده بگیرد. به علاوه، گیرنده هیچ نوع اعلانی را دریافت نمی‌کند و همه پیام‌های شما در بخش request message قرار می‌گیرند.

حالا برای اینکه بدانید کسی شما را محدود کرده است یا نه، دو راه وجود دارد. اگر در حالی که activity status را غیرفعال نکرده‌اید، نمی‌توانید وضعیت فعالیت فردی را که به او پیامک می‌فرستید ببینید، از حساب یک دوست مشترک بررسی نمایید. به خاطر داشته باشید که دوست شما نیز نباید activity status را غیرفعال کند. اگر می‌توانید activity status او را از حساب دوستتان ببینید و نه از حساب شما، آن شخص شما را محدود کرده است.

راه دیگر بررسی نظراتی است که در پروفایل آنها ارسال کرده‌اید. اگر می‌توانید نظرات خود را ببینید و برخی از نظرات را نمی‌توانید، نشان‌دهنده این است که آن شخص حساب شما را محدود کرده و به طور انتخابی نظرات را نشان می‌دهد.

خلاصه نکات متن

چگونه بفهمیم در اینستاگرام بلاک شده ایم؟

می‌توانید نام کاربری را جستجو نمایید تا ببینید آیا آن شخص شما را در اینستاگرام بلاک کرده است یا خیر.

وقتی شخصی شما را در اینستاگرام بلاک کند چه می شود؟

وقتی شخصی شما را بلاک می‌کند، نمی‌توانید پست‌ها و استوری‌های وی را مشاهده نمایید.

آیا می‌توان دید چه کسی شما را در اینستاگرام بلاک کرده است؟

مکان خاصی وجود ندارد که ببینید چه کسی شما را بلاک کرده است. با این حال، می‌توانید روش‌هایی مانند جستجوی نام کاربری را دنبال نمایید تا بدانید کسی شما را بلاک کرده است یا خیر.

وقتی شخصی شما را در اینستاگرام بلاک می‌کند چه اتفاقی می‌افتد؟

وقتی بلاک می‌شوید، نمی‌توانید استوری و پست‌های آنها را ببینید. پیام‌های شما به گیرنده تحویل داده نمی‌شود و نمی‌توانید با آن شخص ویدیو چت داشته باشید.

چرا در اینستاگرام تعداد پست ها را عدد 0 نمایش می دهد اما بلاک نیستیم؟

اینستاگرام اغلب زمانی که اکانت طرف مقابل خصوصی است، تعداد پست  ها را 0 نشان می‌دهد.

اگر کسی شما را بلاک کرد می‌توانید برای او درخواست فالو ارسال نمایید؟

نه، نمی‌توانید.

آیا شخص پس از خارج شدن از بلاک، پیام هایی را که در طول دوره بلاک ارسال کرده‌ام، دریافت می‌کند؟

نه، تمام پیام‌هایی که در طول دوره بلاک ارسال کرده‌اید برای همیشه از بین رفته‌اند و شخص آنها را دریافت نخواهد کرد.

آیا می‌توانم پروفایل شخصی را بعد از بلاک کردن ببینم؟

شما نمی‌توانید آن را از قسمت search ببینید، اما می‌توانید از نظرات قدیمی یا DM به آن دسترسی داشته باشید. حتی در این صورت، پست‌ها و استوری‌های آنها را نخواهید دید.

منبع مقاله: beebom

جهت دریافت هرگونه مشاوره در خصوص تعمیرات موبایل و لپ تاپ خود فرم ذیل را تکمیل نمایید. همکاران ما به زودی با شما تماس خواهند گرفت.

5 دیدگاه
ارسال پیام